Anderlecht maakt werk van toptransfer: "Ruimte om te onderhandelen"

Anderlecht maakt werk van toptransfer:
Dinsdag 10 april 2018 - 06:24   I  

Pakt RSC Anderlecht binnenkort uit met een opmerkelijke transfer? Het zou best kunnen. Het is immers niet uitgesloten dat paars-wit zich straks bij Liverpool meldt om het over een definitieve transfer van Lazar Markovic (24) te hebben.

Anderlecht huurt Markovic tot het einde van het seizoen van Liverpool. Paars-wit bemachtigde géén aankoopoptie, maar toch is het niet uitgesloten dat de Servische flankspeler langer in het Constant Vanden Stockstadion blijft voetballen. Volgens Het Laatste Nieuws is trainer Hein Vanhaezebrouck alvast gecharmeerd door de beroepsernst en het surplus aan talent dat Markovic Anderlecht bijbrengt.

Anderlecht zou Markovic dan ook maar wat graag willen houden, ondanks het feit dat het geen aankoopoptie kon bedingen bij Liverpool. "Dat betekent evenwel niet dat een verlengd verblijf uitgesloten is", zegt Markovics zaakwaarnemer Milos Malenovic in de krant.

"Waarom zou Lazar niet gewoon blijven? Anderlecht is een grote naam in Europa, misschien speelt het volgend seizoen in de Champions League en Lazar voelt zich goed in België. (grijnst) Er is dus ruimte om te onderhandelen, hé", benadrukt Malenovic.

25 miljoen euro

Liverpool telde in de zomer van 2014 nog 25 miljoen euro neer voor Markovic, maar zal nu wellicht met een veel lager bedrag vrede nemen om de speler van de hand te doen.

Poll: Moet Anderlecht Markovic definitief vastleggen?

TAGS  I  Markovic  I   Anderlecht  I   Liverpool

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024