'Barcelona telt 100 miljoen neer voor 19-jarig supertalent'

'Barcelona telt 100 miljoen neer voor 19-jarig supertalent'
Dinsdag 10 april 2018 - 07:38   I  

De laatste jaren swingen de bedragen die op de transfermarkt worden neergeteld steeds meer de pan uit. Neymar verhuisde vorige zomer voor 222 miljoen euro naar Paris Saint-Germain, terwijl Barcelona in januari 120 miljoen (+ 40 miljoen aan bonussen) betaalde voor Philippe Coutinho. Wel, bij Barça zijn ze opnieuw van plan om fors te investeren.

Volgens diverse Franse media is Barcelona namelijk van plan om komende zomer vol voor Dayot Upamecano te gaan. De 19-jarige verdediger staat momenteel nog onder contract bij RB Leipzig, maar daar zou binnenkort verandering in komen.

Barcelona wil de getalenteerde centrale verdediger maar wat graag naar Camp Nou halen en zou daar veel geld voor over hebben. Heel veel geld. Zo zou de Spanjaarden bereid zijn om 100 miljoen euro op tafel te leggen voor het goudklompje van Leipzig.

Bij het bestuur van Barcelona zijn ze ervan overtuigd dat Upamecano een grote toekomst voor zich heeft en een speler is waar ze op de lange termijn mee verder kunnen. Niet alleen Barça, maar ook Bayern München, Manchester United, AC Milan en Arsenal hebben een oogje op de Fransman. Dayot Upamecano, onthoud die naam.

Poll: Is Upamecano 100 miljoen euro waard?

TAGS  I  Upamecano  I   Leipzig  I   Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024