Zulte Waregem haalt fors uit: "Vijf nieuwe spelers"

Zulte Waregem haalt fors uit:
Dinsdag 10 april 2018 - 08:00   I  

Zulte Waregem rondde maandag al zijn tweede én derde transfer voor volgend seizoen af. De fusieclub maakte de komst van zowel Hicham Faik en Erdin Demir bekend, maar daarmee is de honger niet gestild. Er mag binnenkort nog meer transferactiviteit verwacht worden in het Regenboogstadion.

Dat Zulte Waregem dezer dagen kort op de bal speelt is wel duidelijk. Marco Bürki, Hicham Faik én Erdin Demir: dat zijn nu al drie transfers met het oog op volgend seizoen. Allen komen ze gratis en voor niets over van hun huidige. Een bewuste keuze die ze aan de Gaverbeek maakten.

"Het is simpel: als je eindecontractspelers wil aantrekken, moet je er niet in mei aan beginnen, maar wel in maart", aldus CEO Eddy Cordier in Het Laatste Nieuws. "Anders trekken ook andere clubs de spelers aan de mouw en dat drijft de prijs alleen maar omhoog. Dat betekent wel dat je je dossiers grondig moet voorbereiden - we zijn hier maanden mee bezig geweest. Het heeft geloond: we hebben drie spelers binnen die we absoluut wilden." 

En het is nog niet gedaan. Essevee mikt op nog meer vers bloed. "We zijn goed opgeschoten met ons huiswerk, maar we zijn nog niet klaar. Afhankelijk van het aantal vertrekkers - we verliezen sowieso een pak huurlingen - moeten we nog zeker vijf jongens aantrekken, want het is de bedoeling om de voorbereiding aan te vatten met een zo compleet mogelijke kern", besluit Cordier.

Poll: Doet Zulte Waregem volgend seizoen weer mee voor play-off 1?

TAGS  I  Cordier  I   Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024