Fans mogen dromen: "Hij wil zijn carrière bij Club Brugge beëindigen"

Fans mogen dromen:
Dinsdag 10 april 2018 - 08:29   I  

Club Brugge is, ondanks een nederlaag op het veld van AA Gent, nog steeds de titelfavoriet bij uitstek. Als blauw-zwart straks effectief met de vijftiende landstitel uit zijn clubgeschiedenis aan de haal gaat, mag het opnieuw naar de Champions League. Mét publiekslieveling Lior Refaelov? Het zou best kunnen.

Refaelov zat de voorbije maanden op een zijspoor bij Club Brugge. Onder Ivan Leko begon de Israëli nog wel als basisspeler, maar na slechts enkele wedstrijden kreeg Hans Vanaken de voorkeur. De Belg deed het prima en Refaelov verdween steeds meer naar het achterplan. Rafa moest speelde nauwelijks en moest af en toe zelfs vrede nemen met een plaats in de tribunes.

Nu Refaelov terug lijkt, is zelfs een verlengd verblijf in het Jan Breydelstadion niet uitgesloten. "Hij heeft altijd al zijn carrière in Brugge willen beëindigen", zegt David Koren, zakenpartner van Refaelovs manager Dudu Dahan, in Het Laatste Nieuws.

"En waarom zou het stoppen bij volgend seizoen? Hij wordt straks 32, maar heeft volgens mij nog drie of vier goede jaren in zich. En Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hebben altijd al veel respect gehad voor hem. Maar dat is pas voor na het seizoen. Laat Lior met Club eerst maar die titel pakken", besluit Koren.

Poll: Moet Refaelov bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Refaelov  I   Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024