De Bruyne krijgt onverwacht straffe update op FIFA 18

De Bruyne krijgt onverwacht straffe update op FIFA 18
Dinsdag 10 april 2018 - 10:03   I  

Kevin De Bruyne gaat niet alleen in het echt, maar ook op FIFA 18 door het leven als één van de beste voetballers ter wereld. Bij EA Sports zijn ze zich ervan bewust dat de Rode Duivel een topper is en gaven ze De Bruyne daarom, ietwat onverwacht, een straffe update.

Zo werd De Bruyne eruit gepikt als de Premier League-speler die je kan verdienen als je een Squad Building Challenge voltooid op in het speltype Ultimate Team op FIFA 18. Het felbegeerde nieuwe kaartje van De Bruyne heeft een rating van 94 en onze landgenoot is uiterst compleet.

Zo kreeg de KDB onder meer 91 voor schieten, 94 voor passen en 93 voor dribbelen. Zo'n speler wil toch iedereen in zijn elftal? In het speltype Ultimate Team vind je meer informatie over hoe je deze speciale versie van De Bruyne kan verdienen.

Teodorczyk

Samen met De Bruyne toverde EA Sports ook een SBC met een speler uit de Jupiler Pro League tevoorschijn. Zo kan je nu ook een speciale versie van Anderlecht-spits Lukasz Teodorczyk verdienen. Toegegeven, ook de eigenschappen van de Pool zien er best aardig uit.

Poll: Wil jij deze De Bruyne?

TAGS  I  De Bruyne  I   FIFA 18  I   Ultimate Team

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022