'Klopp trekt ondanks riante voorsprong toch met zorgen naar City'

'Klopp trekt ondanks riante voorsprong toch met zorgen naar City'
Dinsdag 10 april 2018 - 11:31   I  

Liverpool won vorige week met maar liefst 3-0 van Manchester City. Pep Guardiola en zijn mannen staan dus voor een loodzware wedstrijd, want één tegendoelpunt maakt het eigenlijk zo goed als onmogelijk om nog door te stoten. En met een voorhoede Salah-Firminho-Mané de nul houden is een loodzware opdracht.

Vooral Mo Salah scoort de laatste tijd aan de lopende band. De Egyptenaar maakt erg veel kans om speler van het jaar te worden in Engeland door zijn flitsende acties en zijn koelbloedigheid in de zestien. Salah is een garantie op doelpunten geworden. Dat mocht ook City zelf ondervinden.

Onzeker

Toch is het nog steeds niet zeker dat Salah wel zal spelen. Hij viel met een lichte blessure uit tegen City en is daar nog steeds niet volledig van hersteld. Klopp heeft ook geen zin om risico's te nemen, dus de mogelijkheid bestaat dat de sterspeler van Liverpool vanavond gewoon op de bank begint. “Als hij twijfelachtig is, zal ik hem niet opstellen”, zei Jürgen Klopp volgens HLN.

"Vijf keer scoren"

Er moet vanavond al heel wat mislopen voor Liverpool, maar Klopp is toch op zijn hoede voor City. De ploeg van Pep staat niet voor niets zo ruim op kop in de Premier League. “Het is duidelijk wat ons perfect scenario is: we scoren er vijf en dan wordt het heel moeilijk voor City. Maar ik denk dat het niet erg realistisch is. City is en blijft een fantastische ploeg.”

Poll: Kan Liverpool het ook zonder Salah vanavond?

TAGS  I  Liverpool  I   Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024