Toptalent Zinho Vanheusden heeft fantastisch nieuws voor Standard

Toptalent Zinho Vanheusden heeft fantastisch nieuws voor Standard
Dinsdag 10 april 2018 - 13:50   I  

Standard kon zich afgelopen winter versterken met Zinho Vanheusden, het Belgische toptalent van Inter Milan. Standard huurt hem tot het einde van het seizoen en heeft ook een optie om hem volgend seizoen nog te huren. Vanheusden was wel geblesseerd toen hij in Luik aankwam.

Nu heeft Zinho Vanheusden goed nieuws voor Standard, want hij heeft met de beloften zijn eerste speelminuten kunnen maken in 7 maand tijd. Vanheusden heeft dus nog wat werk voor de boeg, maar Standard kan nu toch eindelijk gebruikmaken van Vanheusden.

In principe zou Vanheusden nog enkele wedstrijden in de play-offs kunnen spelen. Hij is daar naar eigen zeggen echter niet mee bezig. "Dat is niet mijn eerste doel”, reageerde de verdediger eerder. “Ik wil volledig hersteld zijn voor volgend seizoen. Alles wat daar dit seizoen nog bijkomt, is bonus.”

Grote fan van Standard

Zinho Vanheusden speelde als jeugdspeler al voor Standard en was sinds kind al fan van de club. Het zou voor Vanheusden dus erg mooi zijn als hij ook nog wat speelminuten kan vergaren in het eerste elftal. Anders zal de jonge Belg tot volgend seizoen moeten wachten.

Poll: Maakt Vanheusden dit seizoen nog speelminuten in play-off 1?

TAGS  I  Standard  I   Vanheusden  I   Inter Milan

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024