'Dembélé vertrekt na het WK naar deze absolute topclub'

'Dembélé vertrekt na het WK naar deze absolute topclub'
Dinsdag 10 april 2018 - 14:36   I  

Moussa Dembélé heeft er tot nu toe een fenomenaal seizoen opzitten. De middenvelder was een sterkhouder bij de Spurs en werd vaak bedolven onder de lof. Toch is het nog lang niet zeker dat Dembélé ook volgend seizoen nog zal schitteren bij Tottenham.

De Rode Duivel heeft namelijk nog een contract tot in 2019 en wordt dus volgend seizoen een transfervrije speler. Tottenham zou graag het contract van Dembélé willen verlengen of anders zullen ze geneigd zijn om hem na het WK te verkopen. Anders dreigen de Spurs hem transfervrij te moeten laten vertrekken in het seizoen nadien.

Dembélé en Tottenham zullen na het seizoen dus samen aan tafel gaan zitten om de toekomst van de Antwerpenaar samen te bespreken. “Op dit moment ben ik zeer gelukkig bij Tottenham”, zei Dembélé een maand geleden nog tegen La Dernière Heure volgens Het Nieuwsblad. “Ik lieg niet wanneer ik zeg dat ik niet aan een grote transfer denk. Ik denk nu aan het seizoen in de Premier League, het WK en nadien zien we wel. Ik wil pas in de zomer nadenken over mijn toekomst. Misschien is die mijn laatste seizoen, misschien teken ik een nieuw contract. We zien wel.”

Juve ligt op de loer

Juventus volgt de situatie alvast op de voet. Dembélé was deze Champions League nog indrukwekkend tegen de Italianen en maakte toen zoveel indruk dat de leider in de Serie A al droomt van zich te kunnen versterken met Dembélé.

Emre Can (Liverpool), Bryan Cristante (Atalanta), Adrien Rabiot (PSG), Aaron Ramsey (Arsenal) en Lorenzo Pellegrini (AS Roma) staan volgens Tuttosport ook op de verlanglijst van Juventus. Afwachten wie Juventus uiteindelijk zal aantrekken.

Poll: Zou Juventus een goede club zijn voor Dembélé?

TAGS  I  Dembélé  I   Tottenham  I   Juventus

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024