'Anthony Martial neemt drastische beslissing over toekomst bij Man Utd'

'Anthony Martial neemt drastische beslissing over toekomst bij Man Utd'
Dinsdag 10 april 2018 - 15:44   I  

Manchester United heeft met Marcus Rashford en Anthony Martial twee gigantische goudhaantjes rondlopen. Toch moeten beide heren het bij United opnemen tegen groten namen zoals Alexis Sanchez, Romelu Lukaku, Juan Mata en Jesse Lingard. De (offensieve) concurrentie is dan ook moordend voor beide heren.

Anthony Martial zou dan ook zijn contract, dat afloopt in 2019, niet willen verlengen. Dat meldt RMC Sport. Martial zou een voorstel gekregen hebben om zijn contract met 5 jaar te verlengen, maar door een gebrek aan speelminuten is de jonge Fransman niet op het voorstel ingegaan.

Toptransfer in de maak?

Dat zorgt er uiteraard voor dat de Europese top de situatie nu nauwlettend in het oog zal houden. Zo zouden Juventus, Tottenham, Atlético Madrid en zelfs Real Madrid zich willen versterken met Martial. Bij Real zou hij met Zinedine Zidane trouwens kunnen samenwerken met een landgenoot.

Zijn statistieken zijn overigens zeker niet slecht. Hij scoorde dit seizoen al 11 keer en gaf ook 10 assists. Sinds de komst van Alexis Sanchez krijgt de Fransman nog minder speelminuten van Mourinho, en het jonge talent is er ondertussen toch al 22. Tijd dus om in een topploeg een basisplek af te dwingen.

Poll: Zou Martial een basisplek hebben bij Real Madrid?

TAGS  I  Manchester United  I   Martial

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024