Guardiola haalt keihard uit naar de scheidsrechter: "Impact was te groot"

Guardiola haalt keihard uit naar de scheidsrechter:
Dinsdag 10 april 2018 - 23:10   I  

Pep Guardiola zag hoe zijn ploeg in de eerste helft indruk maakte tegen Liverpool, maar in de tweede helft kon City die stempel niet meer drukken. Guardiola vloog na de eerste helft ook naar de tribune, omdat hij op ostentatieve wijze verhaal ging halen bij de scheidsrechter.

Na de wedstrijd betoog Guardiola zijn betoog met toe te geven dat Liverpool verdiend doorgaat naar de volgende ronde. Maar als de fases correct werden gefloten was dat misschien niet het geval geweest. Guardiola was dan ook erg scherp voor de scheidsrechter na de wedstrijd.

"Ze verdienen om door te gaan, maar we speelden echt een goede eerste helft. In deze competitie zijn de teams zo aan elkaar gewaagd en dan tellen de details. Vorig seizoen werd Agüero neergehaald in de zestien tegen Monaco. Een duidelijke strafschop, maar dezelfde scheidsrechter als vanavond legde de bal niet op de stip. De impact is dan zo groot natuurlijk", aldus Guardiola.

Vandaag weer niet goed

Ook vandaag was de scheidsrechter niet echt bij de les. Vlak voor de rust scoorde Sané de 2-0, maar die goal werd onterecht afgekeurd. De Duitser werd afgevlagd voor offside, maar de bal kwam van Liverpool-speler Milner, waardoor het dus onmogelijk strafschop kon zijn.

"Ik zei gewoon dat het een foute beslissing was, ik heb hem niet beledigd. Het was goal. Ik zei gewoon dat de bal van Milner kwam en hij vroeg: "Ah, die bal kwam van Milner?". Als de bal van Milner komt kan het natuurlijk geen strafschop zijn", aldus Guardiola.

Poll: Heeft Guardiola gelijk?

TAGS  I  Guardiola  I   Manchester City  I   Liverpool

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024