Wordt dit het laatste seizoen van Thomas Buffel? "Besef ik nu"

Wordt dit het laatste seizoen van Thomas Buffel?
Dinsdag 10 april 2018 - 23:39   I  

Thomas Buffel heeft nog geen idee waar hij volgend seizoen zal spelen. De flankaanvaller is er ook nog niet uit of hij er een seizoen aan vastknoopt. RC Genk is dan wel een optie, maar er is mogelijk nog een andere mogelijkheid ook.

Zo zou een terugkeer naar Cercle Brugge een optie zijn, want in het verleden heeft Buffel goed kunnen samenwerken met Vercauteren. Ook gewoon bij Racing Genk blijven is een mogelijkheid, want hij is daar nog steeds gelukkig.

Laatste seizoen

Al zou het ook kunnen dat Buffel het binnenkort voor bekeken houdt. Buffel wordt een jaartje ouder en na de moeilijke periode die hij heeft meegemaakt op privé-vlak zouden hij en zijn gezin wel wat rust kunnen gebruiken. Er is meer dan voetbal alleen. Al denkt hij toch dat hij er nog een jaartje aan zal toevoegen.

"Ook het emotionele aspect speelt mee. Ik zit nu 20 jaar in het profwereldje, sinds ik op mijn 16e van Cercle naar Feyenoord ben overgestapt. Profvoetbal was niet alleen een job, maar ook een hobby en een passie. Ik heb al die andere geneugten graag gelaten om sportief succesvol te zijn, maar na de moeilijke privéjaren besef ik dat er nog andere dingen belangrijk zijn. Nu besef ik meer hoeveel mooie familiemomenten ik in de loop van de jaren gemist heb. Dat is iets waar ik meer naar hunker nu. Na wat ik meegemaakt heb, besef ik dat in het leven niets voorspelbaar is. Ik denk wel dat, als ik nog een goed voorstel krijg van een mooi sportief project, ik waarschijnlijk toch kies voor nog een jaar", aldus Buffel in Sport/Voetbalmagazine.

 

Poll: Doet Buffel er nog een jaartje bij?

TAGS  I  Buffel  I   RC Genk  I   Cercle Brugge

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024