'Coucke en Devroe spraken wel degelijk met hem'

'Coucke en Devroe spraken wel degelijk met hem'
Woensdag 11 april 2018 - 06:45   I   door Redactie

Zowel Anderlecht als Francky Dury ontkenden dat ze met elkaar hadden gesproken. Dat was goed op elkaar afgestemd. Alleen is het volgens Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, niet de waarheid. RSCA polste Dury wel degelijk.

De coach van Zulte Waregem levert aan de Gaverbeek al jaren goed werk. Bovendien lopen Marc Coucke en Luc Devroe niet zo hoog op met huidig trainer Hein Vanhaezebrouck. De huidige trainer van Anderlecht dreigt dan ook de rekening gepresenteerd te krijgen.

Veel gespeculeer zal er de volgende weken ook zijn over het lot van Hein Vanhaezebrouck. Het verhaal dat Coucke het niet ziet zitten in de huidige trainer wordt door de nieuwe voorzitter resoluut ontkend en veel zal natuurlijk afhangen van de manier waarop de nog altijd regerende kampioen door play-off 1 komt. Zondag winnen van Club Brugge en de wereld ziet er al heel anders uit", zegt Sys. 

Leugenpaleis

"Maar in afwachting duikt in de coulissen al een tijdje de naam op van Francky Dury. Los van de vraag of die het juiste profiel heeft voor Anderlecht ontkent die met klem dat er contacten zijn geweest. Iets anders kan hij ook moeilijk vertellen. Ook Luc Devroe, die nochtans niet gewoon is om rond te pot te draaien, zei een dikke maand geleden nog dat er over een overgang naar Anderlecht nog niet was gesproken. Bij momenten lijkt de voetbalwereld echt op een leugenpaleis."

Poll: Zou Dury een goeie trainer zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Devroe  I   Dury  I   Zulte Waregem

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024