Zo dik was Vanden Borre toen hij arriveerde bij Cercle

Zo dik was Vanden Borre toen hij arriveerde bij Cercle
Woensdag 11 april 2018 - 08:15   I   door Redactie

Anthony Vanden Borre krijgt mogelijk zijn (laatste) kans bij Cercle Brugge. Twee jaar nadat hij zijn laatste wedstrijd speelde - een invalbeurt van een minuut bij Montpellier - wil de rechtsback zich toch nog eens aan een comeback wagen.

Het kan, maar Vanden Borre moet ditmaal wel van ver komen. Enkele weken geleden woog hij bij zijn aankomst bij Cercle meer dan 90 kilogram. Cercle wil dan ook dat hij eerst gewicht verliest. Eind april volgt dan een eerste evaluatie. Als hij vooruitgang boekt zou het bestuur zeker geneigd zijn om hem een contract aan te bieden, zo schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Vooral trainer Frank Vercauteren is wel een fan van Vanden Borre. Hij werkte al succesvol samen met hem bij Anderlecht en RC Genk. Het wordt echter geen evidente klus om Vanden Borre weer conditioneel in orde te krijgen.

3 weken

Hij nam afscheid van het voetbal, maar in augustus probeerde hij het toch weer. Er zou een heel team rond hem worden opgebouwd, wat moest resulteren in een transfer naar een club uit pakweg het Midden-Oosten. Na drie weken hield VDB het echter voor bekeken en trok hij op vakantie naar Marakech.

Poll: Zal Vanden Borre nog op niveau komen?

TAGS  I  Vanden Borre  I   Cercle Brugge  I   shw

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024