De Coninck over RSCA-Club: "Onwaarschijnlijk dat het gaat gebeuren"

De Coninck over RSCA-Club:
Woensdag 11 april 2018 - 08:45   I   door Redactie

Club Brugge verloor met 1-0 bij AA Gent afgelopen zondag. Dat kwam vooral door een zeer zwak wedstrijdbegin. Wim De Coninck verwacht echter niet dat blauw-zwart ook bij Anderlecht zal verliezen.

"Een half uur weggeblazen op AA Gent en dan een uur veldoverwicht en véél beter voetbal dan thuis tegen KRC Genk, maar scoren lukt niet meer. Abdoulaye Diabystond iets te afgezonderd in de spits en verkwanselde twee kansen. Lior Refaelov was meer dan een lichtpunt en zal zeer belangrijk blijven in play-off 1 om de rust in de rangen te bewaren, maar Club heeft nood aan efficiëntie voor doel", meent De Coninck in Sport/Voetbalmagazine

"Om stress te vermijden, moet iemand opstaan om de goals te maken. Wesley en Diaby werken hard maar twijfelen voor doel, terwijl Dennis blijft hangen. Dan is de vraag of Jelle Vossen snel weer zijn torinstinct terugvindt, nu hij fit is, met die nuance dat hij, buiten penalty's, ook nog niet scoorde. Het is wel niet zo dat Club op drift is en het lijkt zelfs onwaarschijnlijk dat ze op Anderlecht verliezen, maar zoals Ivan Leko blijft herhalen: in voetbal is alles mogelijk."

Poll: Kan Anderlecht winnen van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   De Coninck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024