Goed nieuws voor Club Brugge in aanloop naar topper tegen Anderlecht

Goed nieuws voor Club Brugge in aanloop naar topper tegen Anderlecht
Woensdag 11 april 2018 - 11:34   I  

Dit weekend staat er met Anderlecht-Club Brugge alweer een topper op het programma. Club Brugge kan traditiegetrouw héél moeilijk winnen op het veld van paars-wit. Daarvoor zouden we zelfs al 20 jaar terug in de tijd moeten. Toch lijkt Club Brugge nu wel als favoriet af te reizen naar het Astridpark. Club Brugge verloor dan wel tegen AA Gent, maar speelde daar toch een sterke wedstrijd. Anderlecht daarentegen blijft nog even op de sukkel.

Dat Club Brugge zo sterk voor de dag kwam in AA Gent was deels te danken een goede Lior Refaelov. Die moest bijna de hele competitie vanop de bank toekijken, maar nu de prijzen worden uitgedeeld staat de creatieve voetballer van Club Brugge te schitteren.

Tegen Racing Genk was hij beslissend als invaller en scoorde hij vanop de stip. Tegen AA Gent mocht hij beginnen aan de wedstrijd en liep hij goed tussen de lijnen om van daar het spel te verdelen en acties op te zetten. Refaelov kan dan ook tegen Anderlecht voor serieus wat schade zorgen.

Bezorgdheid

Toch was er even wat bezorgdheid over Lior Refaelov, want die verscheen gisteren niet op training. Sommige fans vreesden voor een blessure, maar 'Rafa' bleef gewoon uit voorzorg binnen. Hij kreeg een extra dagje rust om de wedstrijd tegen AA Gent te verteren. Iedereen verwacht dan ook een topfitte Refaelov aan de aftrap tegen Anderlecht.

Poll: Verwacht u Refaelov tegen Anderlecht aan de aftrap?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Refaelov

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024