Afscheid in mineur voor Barça-speler: "Laatste match in Champions League"

Afscheid in mineur voor Barça-speler:
Woensdag 11 april 2018 - 11:48   I  

Barcelona werd gisteren op magistrale wijze uitgeschakeld door AS Roma. Na de 4-1 uit de heenwedstrijd leek Barcelona gisteren op weg naar een overbodige terugwedstrijd, maar de Romeinen vochten voor elke morzel grond en speelden een uitstekende wedstrijd. Barcelona had geen antwoord en mocht terug naar Spanje trekken zonder ticket voor de halve finale.

Voor Andres Iniesta werd het zo een afscheid in mineur, want de kans is erg groot dat Iniesta Barcelona zal verlaten op het einde van het seizoen. Hij had de beker met de grote oren nog graag één keer in de lucht gestoken, maar dat zal dus niet meer gebeuren.

"Het is moeilijk om deze uitschakeling te aanvaarden, want we waren heel hoopvol voor dit seizoen en opnieuw lukt het niet in de Champions League. Het is een enorme ontgoocheling na ons fantastisch seizoen. We voelen ons nu verschrikkelijk. Voor mij was het mogelijk mijn laatste wedstrijd in de Champions League", aldus Iniesta volgens Sporza.

"Zwaarste ontgoocheling uit mijn carrière"

Ook Sergio Busquets had het erg moeilijk na de wedstrijd. "Het was een heel moeilijke en trieste avond, één om snel te vergeten. Roma toonde karakter en wij hadden geen antwoord. Zij waren op alle vlakken beter. We moeten ons excuseren tegenover onze fans. Dit is de zwaarste ontgoocheling in mijn carrière bij Barcelona door de manier waarop het gebeurd is."

Poll: Zien we Iniesta nog terug in de Champions League?

TAGS  I  Barcelona  I   AS Roma  I   Iniesta  I   Busquets

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024