'Dortmund én Wolfsburg zetten jacht in op sensatie uit JPL'

'Dortmund én Wolfsburg zetten jacht in op sensatie uit JPL'
Woensdag 11 april 2018 - 12:19   I  

De laatste seizoenen maakten wel wat jonge jongens de overstap van de Jupiler Pro League naar de Duitse competitie. Zo ging Leon Bailey nog vol voor een Duits avontuur bij Bayer Leverkussen en daar doet de Jamaicaan het uitstekend. Mogelijk zien we volgend seizoen nog een groot talent uit de JPL schitteren in Duitsland.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat volgens Duitse media zowel Dortmund als Wolfsburg hun zinnen gezet hebben op Benavente. De Peruviaan (23) speelt een uitstekend seizoen en kan misschien wel gaan schitteren op het WK in Rusland. De kans is erg groot dat Benavente Charleroi na dit seizoen zal verlaten.

Anderlecht?

Ook in België zijn er wel wat topclubs die zich graag zouden versterken met Benavente. Zo kan Benavente nog steeds rekenen op interesse van Anderlecht. Trainer Hein Vanhaezebrouck wilde de 23-jarige ex-speler van Real Madrid in januari al graag bij, maar toen kwam het niet tot een transfer. De nakende overname door Marc Coucke en de daaruit volgende moeizame transfermercato had daar alles mee te maken. Toch hebben ze in het Constant Vanden Stockstadion de komst van Benavente nog niet opgegeven, al lijkt de concurrentie nu wel erg groot te worden. 

Poll: Zou Dortmund een mooie club zijn voor Benavente?

TAGS  I  Charleroi  I   Anderlecht  I   Dortmund  I   Wolfsburg  I   Benavente

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024