Spelers Anderlecht krijgen vrije dag voor topper, behalve deze heren

Spelers Anderlecht krijgen vrije dag voor topper, behalve deze heren
Woensdag 11 april 2018 - 12:57   I  

Eens een rustige dag in Neerpede, dat zijn we de laatste tijd niet meer gewoon. Vandaag kregen de spelers een dagje rust met het oog op de topper tegen Club Brugge. Voor paars-wit komt er een erg zwaar programma aan (voor elke ploeg uit play-off 1), met een midweekwedstrijd tegen Standard volgende week.

Recuperatie is dan ook erg belangrijk in de play-offs, net als een brede kern. En net daarop kan Anderlecht voorlopig geen beroep doen. Daarvoor zijn er te veel spelers geblesseerd, waardoor Vanhaezebrouck moet roeien met de riemen die hij tot zijn beschikking heeft.

Zo zijn onder andere Sowah en Bruno nog steeds niet fit genoeg om te spelen en moesten zij, in tegenstelling tot de fitte spelers, een individueel programma afwerken op de club. Vanahezebrouck hoopt zo snel mogelijk wat spelers te recupereren. De beelden van die oefensessie zijn trouwens te bekijken op de app van paars-wit.

Fragiele rechterflank

Vanhaezebrouck heeft vooral een probleem op de rechterflank. Alexis Saelemaekers doet het daar erg goed op die positie, maar als hij tegen Club Brugge een nieuwe gele kaart krijgt is hij wel geschorst tegen Standard. Dan zal Vanahezebrouck opnieuw moeten puzzelen en voorlopig lijkt Chipciu dan nog het enige fitte alternatief voor Vanhaezebrouck.

Poll: Wie zou u verkiezen op de rechterflank?

TAGS  I  Anderlecht  I   Sowah  I   Bruno

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024