Meteen na pijnlijke uitschakeling: 'Vermaelen moet opkrassen'

Meteen na pijnlijke uitschakeling: 'Vermaelen moet opkrassen'
Woensdag 11 april 2018 - 16:28   I   door Redactie

De dagen van Thomas Vermaelen bij FC Barcelona lijken geteld. De uitschakeling tegen AS Roma in de Champions League zal er ook geen goed aan gedaan hebben. Bij Barça beseffen ze dat er moet ingegrepen worden. Coach Ernesto Valverde zou voor de toekomst geen groot vertrouwen hebben in Vermaelen en Jerry Mina.

Daarom wordt er werk gemaakt van de komst van een nieuwe centrale verdediger. De Fransman Dayot Upamecano is amper 19 jaar en komt uit voor het Duitse Red Bull Salzburg. Volgens Téléfoot bestaat de mogelijkheid dat Barcelona liefst 100 miljoen euro zal bieden.

Het wijst er allemaal op dat het vertrouwen in Vermaelen niet voldoende is. De 32-jarige centrale verdediger zit ook al in de herfst van zijn carrière en werd bij Barça vaak afgeremd door blessures. De momenten dat hij dit seizoen zijn kans krijgt, speelt hij zeer bevredigend. Hij heeft de toekomst echter niet voor zich. Barça wil het over een andere boeg gooien. Bovendien heeft Vermaelen nog slechts een éénjarig contract. In de zomer kan hij dus weg voor een prikje.

Poll: Terecht dat Vermaelen moet wijken?

TAGS  I  Vermaelen  I   Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024