Q2-commentator verbergt voorkeur voor club niet: "Ik was ontgoocheld, ja"

Q2-commentator verbergt voorkeur voor club niet:
Woensdag 11 april 2018 - 18:21   I   door Redactie

Q2-commentator Peter Morren was er live bij hoe AS Roma de 4-1 uit de heenwedstrijd tegen Barcelona alsnog wist goed te maken. Morren is eigenlijk een fan van Barcelona, dus dat moet toch wel aangekomen zijn.

“Ik hield geen rekening met een stunt van Roma, omdat ze intrinsiek een stuk minder sterk zijn dan Barcelona”, zegt Morren aan HLN. “Maar Roma heeft zich voor 100 procent gegeven en is boven zichzelf uitgestegen. Er stonden elf gretige spelers op het veld die er vanaf minuut één invlogen als hyena’s op hun prooi. Op elke plaats van het veld jaagden ze op die van Barcelona, die er amper konden uitkomen.” 

"Wat er door me heen ging wanneer Manolas de 3-0 maakte? Ik had het zien aankomen. Na de 4-1 in Camp Nou had ik al een slecht gevoel. Barcelona had gewonnen, maar het spelniveau vond ik echt niet goed en Roma moest niet onderdoen. Gisteren na die 1-0 kreeg ik al het gevoel dat Barça het uit handen ging geven, ze waren onherkenbaar”, zegt Morren. “Natuurlijk was ik wat ontgoocheld, iedereen weet dat ik een Barça-fan ben, maar op dat moment vond ik het prachtig voor de Roma-supporters.” 

Poll: Mag een commentator een voorkeur hebben?

TAGS  I  Peter Morren  I   AS Roma  I   Barcelona  I   shw

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024