Brys waarschuwt Antwerp: "Dit is een heel goed teken, hoor"

Brys waarschuwt Antwerp:
Woensdag 11 april 2018 - 19:43   I   door Redactie

De Antwerpse derby brengt toch wel wat teweeg. De ontgoocheling bij Beerschot Wilrijk voor het mislopen van de promotie was heel groot. Toch is de club nu wel erg gefocust op de derby van zondag tegen Antwerp.

"Ik heb mijn spelers deze week geen enkele keer op het speciale karakter van de derby moeten wijzen. Maar ik zag op training de gedrevenheid en de nervositeit met de dag toenemen. En dat is sowieso een goed teken", zegt Brys op de website van de club. 

"Iedereen is prikkelbaarder dan normaal. Er wordt bij momenten al wel eens harder doorgetackeld... en dat zorgt nu en dan voor een klein opstootje. Moet kunnen. Het mag duidelijk zijn dat we met "onze kopjes"  al volop bij die match van zondag zitten."

"Liever in 1A"

"Aangezien beide clubs al zo lang niet meer tegen elkaar gespeeld hebben, kijkt iedereen in Antwerpen uit naar deze clash. Logisch ook", vervolgt Brys. "Ikzelf had deze derby echter liever in andere omstandigheden gespeeld. Direct in 1A bijvoorbeeld. Maar het is zoals het is, deze Antwerp-Beerschot Wilrijk is er één in Play-Off 2 en dat zorgt - hoe je het ook draait of keert - toch voor een iets andere insteek."

"Het ultieme piekmoment zal niet zo zwaar doorwegen, al is en blijft het zeker in supportersmiddens een match waar de prestige van afdruipt. Dus, als beide teams zondag de Bosuilmat opstappen en door vijftienduizend toeschouwers worden verwelkomd, zal iedereen gefocust zijn en zullen de zenuwen door de keel gieren."

Poll: Denkt u dat Beerschot Wilrijk kan winnen op de Bosuil?

TAGS  I  Brys  I   Beerschot-Wilrijk  I   Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024