'Anderlecht zet zinnen nu ook op deze smaakmaker uit JPL'

'Anderlecht zet zinnen nu ook op deze smaakmaker uit JPL'
Woensdag 11 april 2018 - 22:00   I  

Marc Coucke zwaait sinds kort de plak bij RSC Anderlecht en het spreekt voor zich dat de kersverse voorzitter tijdens de volgende transferperiode fors zal investeren. Luc Devroe, de sportief directeur van Coucke, speurt momenteel de markt af naar potentiële versterkingen.

De voorbije weken raakte al beken dat Anderlecht een oogje heeft op Hendrik Van Crombrugge (KAS Eupen) en Antonio Milic (KV Oostende). En ook Van Crombrugges ploegmakker Eric Ocansey zou zelfs een optie zijn voor paars-wit.

Het is duidelijk dat Anderlecht in eerste instantie de Belgische markt aftast. In dat opzicht is het niet onlogisch dat paars-wit ook de verrichtingen van Kaveh Rezaei op de voet volgt. De spits deed het vooral vóór de jaarwisseling uitstekend bij Sporting Charleroi. Dit seizoen vond hij in totaal twaalf keer de weg naar doel.

De 26-jarige Iraniër is een vrij complete spits en bij Charleroi beseffen ze dat het moeilijk wordt om Rezaei in het tussenseizoen op Mambourg te houden. Anderlecht gaat evenwel niet onmiddellijk voor de spits van Charleroi, want in Brussel bewandelen ze ook andere pistes.

Poll: Kan Rezaei mee bij Anderlecht?

TAGS  I  Rezaei  I   Charleroi  I   Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024