Ronaldo verklapt geheim over allesbeslissende penalty: "Om zeker te zijn"

Ronaldo verklapt geheim over allesbeslissende penalty:
Woensdag 11 april 2018 - 23:17   I  

Real Madrid beleefde woensdag negentig érg moeilijke minuten tegen Juventus, maar uiteindelijk was het Cristiano Ronaldo die zijn ploeg over de streep trok. In de slotseconden van de wedstrijd zette de Portugees een strafschop om. 1-3, meteen ook voldoende voor een plek in de halve finales.

“Het was een moeilijke wedstrijd voor ons”, stak matchwinnaar Ronaldo na afloop van een zinderende Real Madrid-Juventus van wal. “Ik hoop dat deze wedstrijd een les kan zijn voor in de toekomst. Het is niet omdat je de heenwedstrijd wint, dat je ook zomaar de terugwedstrijd wint.”

“In eigen huis moeten we beter doen. We moeten altijd scoren, maar er stond een sterke Buffon tussen de palen bij Juventus”, merkt CR7 op. “Gelukkig scoorden we op het einde dan toch nog. Wat er door me heen ging toen ik stond te wachten om die penalty te trappen? Ik bleef rustig. Om zeker te zijn dat de bal binnen zou zijn, heb ik hoog genoeg getrapt.”

Drie op een rij?

Real Madrid kan dit seizoen zichzelf opvolgen als winnaar van de Champions League. Het zou al de derde opeenvolgende keer zijn dat De Koninklijke de eindzege pakt. “Drie op een rij? We moeten eerst nog aan de bak in de halve finales”, bleef Ronaldo tot slot met de voetjes op de grond.

Poll: Gaat Real Madrid de Champions League opnieuw winnen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Juventus

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024