‘Club Brugge neemt beslissing over toekomst Vermeer’

‘Club Brugge neemt beslissing over toekomst Vermeer’
Donderdag 12 april 2018 - 11:06   I  

Brute pech voor Club Brugge, en meer bepaald voor Kenneth Vermeer. De Nederlandse doelman liep tijdens de verloren topper tegen AA Gent (1-0) een scheur in een pees van het bovenbeen op en is bijgevolg out tot het einde van het seizoen. Meteen is ook zijn toekomst in het Jan Breydelstadion in het gedrang.

Club Brugge huurt de 32-jarige Vermeer tot het einde van het seizoen van Feyenoord en bemachtigde eveneens een aankoopoptie. Het is echter maar zeer de vraag of blauw-zwart die optie zal lichten nu Vermeer al zeker drie maanden in de lappenmand ligt.

De Feyenoord-huurling mist al zeker de voorbereiding op het volgende seizoen en het blijft ook afwachten hoe sterk hij op zijn 32ste kan terugkeren. Veel twijfels en daarom is het dus goed mogelijk dat Club Brugge straks op zoek gaat naar een nieuwe doelman.

Doelmannenspook

Het doelmannenspook blijft dus maar rondhangen in het Jan Breydelstadion. Dit seizoen deed trainer Ivan Leko een beroep op maar liefst vijf doelmannen: Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer. De eerste vier konden niet overtuigen. De laatste wél, maar uitgerekend die valt dan geblesseerd uit.

Poll: Moet Club Brugge Vermeer definitief halen?

TAGS  I  Vermeer  I   Club Brugge  I   Feyenoord

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023