Over en uit? ‘Guardiola heeft erg slecht nieuws voor Kompany’

Over en uit? ‘Guardiola heeft erg slecht nieuws voor Kompany’
Donderdag 12 april 2018 - 11:35   I  

Manchester City werd eerder deze week door Liverpool uit de Champions League geknikkerd. Het heeft de bazen van ‘The Citizens’ tot nadenken aangezet. Komende zomer zal City voor de zoveelste keer de transfermarkt opgaan om zijn ploeg te versterken.

Ook dit seizoen werd nog maar eens pijnlijk duidelijk dat het probleem bij de verdediging van Manchester City ligt. Met Nicolas Otamendi, John Stones, Kyle Walker en in januari ook nog Aymeric Laporte probeerde de blauwe club uit Manchester zijn defensie al te versterken, maar dat bleek niet voldoende.

In het tussenseizoen hoopt Guardiola zijn huidige verdediging nog maar eens een opknapbeurt te geven. Volgens diverse Engelse media heeft Manchester City immers de beloftevolle Braziliaan Eder Militao op het oog. De 20-jarige speler van Sao Paulo is een centrale verdediger, die ook als defensieve middenvelder en rechtsback uit de voeten kan.

Dat is slecht nieuws voor Vincent Kompany, die op zijn 32ste steeds meer concurrentie krijgt in het Etihad Stadium. De Rode Duivel lag de voorbije jaren vaak in de lappenmand en Guardiola lijkt met de komst van nóg een verdediger willen in te spelen op de broosheid van Vince The Prince. Militao zou een slordige 20 miljoen moeten kosten.

Poll: Zal Kompany volgend seizoen nog basisspeler zijn bij Manchester City?

TAGS  I  Kompany  I   Manchester City  I   Militao  I   Sao Paulo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024