'KV Mechelen krijgt concurrentie van JPL-club in strijd om De Camargo'

'KV Mechelen krijgt concurrentie van JPL-club in strijd om De Camargo'
Donderdag 12 april 2018 - 12:15   I  

KV Mechelen tuimelde helemaal op het einde van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League, maar Achter de Kazerne blijven ze niet bij de pakken zitten. Er wordt niet alleen werk gemaakt van een nieuwe tribune, maar ook van nieuwe spelers.

Eén van de spelers die op het verlanglijstje van Malinwa staat, is Igor De Camargo. De Braziliaanse Belg speelt momenteel nog bij APOEL Nicosia, maar daar loopt zijn contract aan het einde van het seizoen af. Mechelen zou de spits dus gratis en voor niets terug naar België kunnen halen. Een plan dat ook De Camargo zelf genegen is, want het project van Mechelen spreekt hem wel aan.

Al gooit een andere Belgische club nu mogelijk roet in het eten. Zo zou ook Sporting Lokeren een oogje hebben op de inmiddels 34-jarige De Camargo. Tijdens de voorgaande transferperiodes toonde Lokeren al voorzichtige interesse, maar vloeide er geen concrete gesprekken met de speler en diens entourage verder uit die interesse.

Met het oog op volgend seizoen wil Lokeren-trainer Peter Maes er nog steeds aanvallende versterking bij, en De Camargo zou een interessante piste zijn voor de Waaslanders.

Poll: Kan De Camargo nog mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  De Camargo  I   KV Mechelen  I   Lokeren  I   RC Genk  I   Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024