Dessers op weg naar deze Belgische topclub?

Dessers op weg naar deze Belgische topclub?
Donderdag 12 april 2018 - 13:37   I  

Cyriel Dessers staat tot nader order nog steeds onder contract bij de Nederlandse subtopper FC Utrecht, maar het is goed mogelijk dat daar binnenkort verandering in komt.

De 23-jarige Belg begon dit seizoen als titularis bij Utrecht, maar verdween na verloop van tijd uit het elftal. Na de jaarwisseling verscheen Dessers nog amper aan de aftrap en moest hij zich dikwijls tevreden stellen met korte invalbeurten. Elf keer mocht Dessers starten, veertien keer fungeerde hij als invaller. In totaal vond de spits toch nog acht keer de weg naar doel.

Het spreekt voor zich dat Dessers naar volgend seizoen toe opnieuw basisspeler wil zijn - al dan niet bij Utrecht. Als de situatie van de Belg ongewijzigd blijft, dringt een transfer in de zomer zich mogelijk op. Volgens La Dernière Heure is het niet uitgesloten dat Dessers in het tussenseizoen bij een Belgische topclub terechtkomt.

In het verleden was KRC Genk al eens geïnteresseerd in Dessers, maar die wilde toen graag in Nederland voetballen. Nu zal de spits mogelijk toch instemmen met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Ook andere clubs, waaronder Club Brugge, Anderlecht, Standard en AA Gent zullen de situatie van Dessers in de gaten houden.

Poll: Zal Dessers volgend seizoen nog bij Utrecht spelen?

TAGS  I  Dessers  I   Lokeren  I   OH Leuven  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   Standard  I   Utrecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024