Er moet dader Benatia iets van het hart na beruchte penalty tegen Real

Er moet dader Benatia iets van het hart na beruchte penalty tegen Real
Donderdag 12 april 2018 - 14:46   I  

Gianluigi Buffon pakte woensdagavond tegen Real Madrid dan wel rood voor zijn reactie aan het adres van scheidsrechter Michael Oliver, maar toch was het Medhi Benatia die de schlemiel werd. De Marokkaanse verdediger beging de overtreding op Lucas Vazquez die de uitschakeling van Juventus inluidde.

Na afloop van de kraker tussen Real en Juve was 'dader' Benatia wel mans genoeg om de pers te woord te staan. Er moest hem immers toch iets van het hart over de inmiddels beruchte strafschopfase.

“Ik heb al heel veel wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld en bekeken op televisie. Je kan en mag simpelweg geen overtreding fluiten bij dit soort acties. Ik geraak steeds mee gedegouteerd van de voetbalwereld. Een scheidsrechter kan het zich niet permitteren om zo’n strafschop te geven in minuut 92. Het is ongelofelijk”, aldus Benatia voor de camera van BeIN Sports.

“Dit maakt ons razend”, ging Benatia verder. “De wedstrijd moest beslist worden in de verlengingen, niet op deze manier. Zeker als je kijkt naar de inspanningen die wij als team hebben geleverd. Ik heb er álles aan gedaan om Vazquez niet aan te raken. En ik had al zeker niet de intentie om hem een duw te geven.”

Poll: Was het penalty?

TAGS  I  Benatia  I   Real Madrid  I   Juventus

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024