‘Eerste zomertransfer bij Anderlecht is rond: 2,5 miljoen’

‘Eerste zomertransfer bij Anderlecht is rond: 2,5 miljoen’
Donderdag 12 april 2018 - 23:43   I  

RSC Anderlecht staat straks voor een boeiende transferzomer. Marc Coucke is van plan om fors te investeren en de huidige kern te versterken, maar er zullen ook enkele uitgaande transfers volgen. Het eerste vertrek lijkt nu al helemaal rond: Mahmoud Hassan, kortweg Trezeguet, zal Anderlecht verlaten.

Het Turkse Kasimpasa huurt Trezeguet tot het einde van het seizoen van paars-wit en bemachtigde eveneens een optie om de Egyptische dribbelaar definitief aan zich te binden. Volgens KingFut hebben de Turken die clausule nu ook effectief geactiveerd. Kasimpasa zal 2,5 miljoen euro overmaken op de bankrekening van Anderlecht om de deal te beklinken.

Trezeguet is in de Turkse eerste klasse bezig aan een uitstekend seizoen. De 23-jarige vleugelaanvaller is een vaste waarde bij Kasimpasa en was is alle competities goed voor 13 doelpunten en vijf assists in 28 wedstrijden.

Of Trezeguet ook volgend seizoen nog de kleuren van Kasimpasa zal verdedigen is evenwel niet duidelijk. Bij de Turkse middenmoter beseffen ze dat hun smaakmaker in de kijker loopt. Zo zou Galatasaray wel wat zien in de man die bij Anderlecht geen potten kon breken. Mogelijk verkoopt Kasimpasa Trezeguet over enkele weken met flinke winst door.

Poll: Had Trezeguet meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Trezeguet  I   Anderlecht  I   Kasimpasa  I   Galatasaray

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024