'Berrier maakt erg opvallende transfer naar deze Belgische eersteklasser'

'Berrier maakt erg opvallende transfer naar deze Belgische eersteklasser'
Vrijdag 13 april 2018 - 06:23   I  

Het verhaal van Franck Berrier bij KV Oostende lijkt er definitief op te zitten. De creatieve speler mag dan nog af en toe speelminuten krijgen van Custovic. Voor Hugo Broos is het duidelijk. Hij ziet KV Oostende volgend seizoen zonder Berrier in haar rangen. De 34-jarige speler mag dan ook op zoek naar een andere club.

En naar eigen zeggen is er wel degelijk interesse uit België. Zo zou Cercle Brugge zich willen versterken met Berrier. Al is er volgens de speler zelf een probleem, namelijk zijn imago. Berrier heeft zijn imago niet mee en dat is naar eigen zeggen onterecht.

"Ik heb karakter, maar ben geen rotkarakter. Ik zeg de dingen zoals ze zijn, maar altijd met het nodige respect. Met mijn kwaliteiten kan ik voor veel clubs in de Jupiler Pro League belangrijk zijn, maar dan moeten ze mij wel leren kennen", aldus Berrier in Het Laatste Nieuws.

Bij KVO blijven

Als er trouwens geen ploeg komt aankloppen blijft hij gewoon bij KVO en zal hij proberen om Broos toch nog te overtuigen. Al wordt dat niet zo eenvoudig. "Ach, we zullen zien wat de toekomst brengt. Als er geen interesse is, blijf ik gewoon bij Oostende. Mijn contract loopt na volgend seizoen af, maar op mijn leeftijd is een jaar wel een jaar. Misschien kan ik meneer Broos nog overtuigen. In afwachting van een oplossing wil ik hem alvast tonen dat hij na alles wat er is gebeurd toch nog steeds op mij kan rekenen."

Poll: Vindt Berrier snel een nieuwe club?

TAGS  I  KV Oostende  I   Cercle Brugge  I   Berrier

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024