Standard-icoon verrast: "Ik zou liever hebben dat Sa Pinto blijft"

Standard-icoon verrast:
Vrijdag 13 april 2018 - 06:38   I  

Bij Standard pronken ze dit seizoen met de beker, maar toch hangen er wat donkere wolken boven Sclessin. Michel Preud'homme zou op komst zijn, maar Sa Pinto heeft eigenlijk de doelstellingen bereikt die hij moest bereiken. De Portugees zou dan bedankt worden voor bewezen diensten en zal dus plaats moeten ruimen voor de komst van Preud'homme.

In Het Laatste Nieuws heeft Eric Gerets het over de komst van Michel Preud'homme. Gerets erkent de kwaliteiten van Preud'homme en volgens hem zou Standard ook successen boeken met hem, maar toch ziet Gerets ook iets in een verlengd verblijf van Sa Pinto.

"Met Michel heb je de zekerheid dat Standard helemaal bij de top kan aansluiten, maar ik wil niets negatiefs zeggen over Sá Pinto. We hebben een supergoede band en ik denk dat Ricardo professioneel genoeg is om tot het einde alles te geven. Persoonlijk zou ik eigenlijk het liefst hebben dat hij blijft. Maar natuurlijk heb ik ook een speciale band met Michel. Het verleden wis je niet zomaar uit", aldus Gerets.

Op bezoek bij Club Brugge

Gerets speelde maar liefst 318 wedstrijden voor Standard en is daarmee een echt icoon van de club. Bij Club Brugge maakte hij indruk als trainer. Volgende week staan Club en Standard tegenover elkaar. Een belangrijke en speciale wedstrijd dus voor Gerets.

"Wel, dan zal ik afzakken naar Brugge. Ik verheug me erop om Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert te zien. Die hebben me al gezegd dat ik eens naar Club moest komen." Al ziet Gerets Standard daar wel liever winnen. "Enkel als Club beter is, mag Standard verliezen, onder geen enkele andere voorwaarde."

Poll: Is het beter dat Sa Pinto blijft?

TAGS  I  Standard  I   Club Brugge  I   Sa Pinto  I   Gerets

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022