'Anderlecht krijgt nu al uitstekend nieuws voor clash tegen Standard'

'Anderlecht krijgt nu al uitstekend nieuws voor clash tegen Standard'
Vrijdag 13 april 2018 - 07:37   I  

Voor Anderlecht staan er twee mooie affiches op het programma. Eerst ontvangt het in eigen huis Club Brugge, daarna mag het naar Sclessin trekken voor een ongetwijfeld boeiende wedstrijd. In Anderlecht zouden ze maar al te graag winnen van de grote rivaal uit Luik.

Vanhaezebrouck kan voor die wedstrijd misschien zelfs al beroep doen op Uros Spajic. De Servische verdediger ging zowel de wedstrijd tegen Club als tegen Standard missen, maar zijn revalidatie gaat goed. Het is dan ook niet uitgesloten dat hij er tegen Standard wel bij is. De komende dagen hervat Spajic volgens Het Laatste Nieuws de groepstraining. Als dat lukt kan paars-wit misschien ook rekenen op Spajic in Sclessin.

Deschacht zijn vervanger?

De wedstrijd tegen Club Brugge komt zonder twijfel dus nog te vroeg. Hein Vanhaezebrouck moet dus op zoek naar een oplossing en kan kiezen tussen Josué Sá en Olivier Deschacht. Voor Deschacht zou het alvast onvoorstelbaar, want Anderlecht haalde hem net nog terug bij de A-kern. Nu zou hij dus al meteen in de basis starten.

 

 

Poll: Raakt Spajic op tijd fit?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Club Brugge  I   Spajic

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024