'Coucke en Vanhaezebrouck hebben opvallend plan om Club Brugge te kloppen'

'Coucke en Vanhaezebrouck hebben opvallend plan om Club Brugge te kloppen'
Vrijdag 13 april 2018 - 08:42   I  

In play-off 1 is elke wedstrijd belangrijk, maar duels tussen rechtstreekse concurrenten zijn dat des te meer. Daarom dat de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge zo belangrijk is. Bij winst doet Anderlecht opnieuw mee voor de titel, bij een nederlaag is het wellicht over en uit voor Coucke en paars-wit.

Dat willen ze in Anderlecht niet zo ver laten komen en daarom zouden ze maar al te graag Club Brugge in eigen huis kloppen. Vanhaezebrouck zal dan wel zijn mantroepen vanaf minuut 1 scherp moeten krijgen, wat tegen AA Gent niet het geval was.

Marc Coucke is een voorzitter die kort op de bal speelt en dat is bij Anderlecht niet anders. Zo heeft Coucke ook zijn manier om de spelers elke wedstrijd scherp aan de aftrap te brengen. Zo vertelt Pieter Gerkens in Het Laatste Nieuws dat Coucke elke keer voor de wedstrijd langskomt in de kleedkamer. "Marc Coucke is heel betrokken. Vandaag (gisteren, red.) is hij weer naar de training komen kijken. En voor elke thuismatch passeert hij even in de kleedkamer om ons op scherp te zetten. Ik vind dat speciaal, het kan maar helpen.

Mentale spelletjes van Vanhaezebrouck

Ook Hein Vanhaezebrouck zal proberen zijn spelers op scherp te zetten voor de wedstrijd tegen Club Brugge. Gerkens heeft zelfs al een idee hoe hij dat zal doen. "Net als de motivatiemethodes van de coach. (lacht) Ik verwacht dat hij krantenartikels van na de 5-0 zal ophangen."

Poll: Zullen de spelers van Anderlecht scherp aan de wedstrijd beginnen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Coucke  I   Vanhaezebrouck

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024