Anderlecht serieus in de problemen: "In dit verhaal gaat niemand winnen"

Anderlecht serieus in de problemen:
Vrijdag 13 april 2018 - 09:25   I  

Marc Coucke maakt volop schoon schip in Anderlecht. Coucke mag zich momenteel dan wel omringen met vrienden, als dat in de zaken- en voetbalwereld al bestaat, hij is ook goed bezig met vijanden te maken. Zo bedankte hij zowel advocaat Daniel Spreutels als manager Van Holsbeeck na jaren trouwe dienst.

Volgens Sven Mary, wellicht een van de bekendste advocaten van ons land én Anderlecht-fan, past de manier waarop echt niet bij de grandeur van paars-wit. Coucke had deze zaak echt beter moeten afhandelen, al is het maar voor het imago van de club.

“Een telefoontje van anderhalve minuut na 35 jaar inzet voor de club van je hart getuigt van weinig klasse. Onderschat de verdienste van Spreutels niet. Honderden keren is hij het lot van geschorste spelers van Anderlecht gaan bepleiten. Marc Coucke heeft het recht om zijn nieuwe pionnen te positioneren. Maar een beetje meer dankbaarheid was op zijn plaats geweest, vind ik", aldus Mary in Het Laatste Nieuws.

"Geen winnaars in dit verhaal"

Ook juridisch krijgt dit verhaal trouwens nog een staartje en volgens Mary zullen er geen winnaars zijn in dit verhaal. Anderlecht zal er dus niet zo gemakkelijk van afkomen. "Ook de manier waarop Herman Van Holsbeeck als manager bij het vuilnis is gezet, is triest. Een sec persbericht zonder een merci? Van Holsbeeck heeft verdorie meer dan honderd miljoen euro winst gemaakt en Anderlecht acht titels bezorgd. Zo iemand verdient een afscheid met de nodige klasse en geen procedureslag over een ontslagpremie en het meteen inleveren van een bedrijfswagen. In dit verhaal gaat uiteindelijk niemand winnen.”

Poll: Zal Anderlecht nog serieus mogen betalen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Mary  I   Van Holsbeeck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024