Messi broedt op meesterplan om Ronaldo uit te tellen

Messi broedt op meesterplan om Ronaldo uit te tellen
Vrijdag 13 april 2018 - 12:45   I  

Cristiano Ronaldo trapte Real Madrid woensdagavond naar de halve finales van de Champions League door in blessuretijd een strafschop voorbij Juventus-doelman Szczesny te trappen. Lionel Messi bleef verweesd achter: voor het derde jaar op rij werden de kwartfinales van het kampioenenbal het eindstation voor Barcelona.

Het is best frustrerend voor Messi dat hij er samen met Barcelona maar niet meer in slaagt om een gooi te doen naar de eindzege in de Champions League. De Argentijnse balvirtuoos neemt het Barça ongelofelijk kwalijk dat de club er de jongste jaren niet in slaagde om een sterke kern samen te stellen die in staat is om op het Europese toneel voor het allerhoogste te gaan. Dat meldt Don Balon.

Hoewel Messi hoopt dat Barcelona komende zomer de nodige transfers doet om een stereke ploeg bij mekaar te krijgen, broedt de aanvaller tegelijkertijd op een plan om Ronaldo alsnog van de troon te stoten als beste voetballer ter wereld. Messi wil niet opnieuw naast de Ballon d'Or grijpen en zal de komende maanden dan ook alles op alles zetten om het WK met Argentinië te winnen. Messi beseft dat dat de enige manier is om met de volgende Gouden Bal aan de haal te gaan.

Poll: Kan Argentinië het WK winnen?

TAGS  I  Ronaldo  I   Messi  I   Real Madrid  I   Barcelona

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024