Vanhaezebrouck vreest slechts één speler van Club Brugge

Vanhaezebrouck vreest slechts één speler van Club Brugge
Vrijdag 13 april 2018 - 14:27   I  

RSC Anderlecht en Club Brugge nemen het zondagavond tegen elkaar op. Als blauw-zwart gaat winnen in Brussel, loopt het verder uit op zijn eeuwige rivaal. Wint Anderlecht, dan mengt het zich opnieuw volop in de titelstrijd. Toch is trainer Hein Vanhaezebrouck op zijn hoede voor de huidige leider.

Tijdens de vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Anderlecht kreeg de ploeg van Vanhaezebrouck een ferme bolwassing. Het werd toen 5-0 op Jan Breydel. “Ik heb nog niet over die partij gesproken in de vestiaire”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van Vanhaezebrouck.

“Het was toen niet goed genoeg, maar het speelt nu geen rol meer. We zullen gewoon zelf goed moeten zijn", grijnsde de coach van paars-wit. Dat Limbombe opnieuw fit is, is een streep door de rekening van Vanhaezebrouck. Hij vreest de 1-voudige Rode Duivel meer dan wie ook bij Club. "Jammer dat Limbombe al terug is. Hij heeft Club al vaak over de streep getrokken dit seizoen.”

Het valt Vanhaezebrouck ook op dat ze bij blauw-zwart veel leper zijn dan bij paars-wit. “Dat hebben wij veel minder”, zuchtte de coach, die het ook over de factor ‘geluk’ had. “Ik ben vertrokken bij AA Gent omdat het allemaal tegenzat en ik de situatie zo hoopte te keren, maar ook bij Anderlecht heb ik nog niet veel geluk had. Desondanks doen we het niet veel slechter dan Club. Alleen krijgen wij wél shit over ons.”

Poll: Wat zal het zondag worden?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Limbombe

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024