Deschacht meteen aan de aftrap tijdens Anderlecht-Club Brugge?

Deschacht meteen aan de aftrap tijdens Anderlecht-Club Brugge?
Vrijdag 13 april 2018 - 15:00   I  

RSC Anderlecht en Club Brugge staan zondagavond tegenover elkaar tijdens dé kraker van speeldag 3 in play-off 1. Hein Vanhaezebrouck wilde op zijn wekelijkse persbabbel nog niet al te veel kwijt over zijn basisopstelling, maar het is niet uitgesloten dat Olivier Deschacht aan de aftrap verschijnt.

Olli is even ziek geweest, maar kan nu opnieuw alles meedoen met de groep”, aldus Vanhaezebrouck. “Hij kan nog wat extra scherpte gebruiken, maar het is niet zo dat hij niet inzetbaar is.”

Vanhaezebrouck wilde het niet met zoveel woorden zeggen, maar het is dus niet uitgesloten dat de ervaren verdediger zondag aan de aftrap staat. “Deschacht heeft uiteraard ook zijn ervaring waarmee hij andere zaken kan compenseren. Die ervaring is altijd een pluspunt.”

“Hij kan terugvallen op dingen die hij heeft meegemaakt in het verleden. Langs de andere kanten zijn er nog veel andere zaken die belangrijk zijn in het voetbal. Maar nogmaals: in het geval van Deschacht is die ervaring een belangrijk element”, besloot Vanhaezebrouck.

Poll: Verdient Deschacht een basisplaats?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Deschacht  I   Club Brugge

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024