Hein haalt keihard uit naar Extra Time: "Daar maken ze geen filmpjes van!"

Hein haalt keihard uit naar Extra Time:
Vrijdag 13 april 2018 - 16:46   I  

Dat Extra Time niet alleen door de voetbalfans, maar ook de eersteklassers gevolgd wordt werd vandaag nog eens duidelijk op de persconferentie van Hein Vanhaezebrouck. De trainer van Anderlecht had kritiek op de manier waarop ze zijn spits, Teodorczyk, hadden neergezet in het programma.

Extra Time liet enkele filmpjes zien van Teo waarin hij vol in het duel ging. De duels gingen trouwens verder dan enkel een schouderduw en de heren van Extra Time waren het erover eens dat het niet de eerste keer was dat Teo op zo een manier in het duel ging. 

Een verkeerd beeld volgens Vanhaezebrouck, die ook vond dat zijn spits in die fases geen enkele keer in de fout ging. Daarenboven snapt hij niet dat andere spelers die op lepe manieren fouten uitlokken geen beelden werden getoond.

"Hij deed niets fout"

"Teo werd in Extra Time te veel geviseerd. Bij de 3 fases die getoond werden, was er volgens mij geen enkele verkeerd. En over de leepheid en het zoeken naar fouten van andere spelers zullen ze geen filmpjes maken", aldus Vanhaezebrouck volgens Sporza.

Poll: Werd Teodorczyk te streng beoordeeld?

TAGS  I  Anderlecht  I   Teodorczyk  I   Vanhaezebrouck

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024