Vanderhaeghe is Standard nog niet vergeten: "Twee punten afgepakt"

Vanderhaeghe is Standard nog niet vergeten:
Vrijdag 13 april 2018 - 17:50   I  

AA Gent mag de goede start gaan verderzetten op het veld van Standard. Een erg lastige verplaatsing voor AA Gent, dat wel vol vertrouwen naar Luik trekt. Met een 6/6 tegen Anderlecht en Club Brugge zou je voor minder barsten van het zelfvertrouwen.

Ook Vanderhaeghe weet dat zijn ploeg vol vertrouwen aan het voetballen is momenteel. "Het ligt allemaal dicht bij mekaar. Maar na onze overwinning tegen Club Brugge gaan we met vertrouwen naar Luik. We zijn enorm tevreden met de positie die we nu hebben, ook omdat er toch al een klein gaatje is naar de posities vier, vijf en zes. Hopelijk kunnen we daar blijven", aldus Vanderhaeghe volgens HLN.

"Twee punten afgepakt"

AA Gent speelde vorige keer 0-0 gelijk tegen Standard. Toen werd een doelpunt afgekeurd van Gigot en de reden waarom is nog steeds niet echt duidelijk. Ook Vanderhaeghe is die fase niet vergeten, al wil hij zich daar niet op fixeren. Hij kijkt liever naar de zaken waar ze wel invloed op hebben.

“Op het einde van mijn theorie wordt er altijd nog wel iets meegegeven wat voor een aantal extra procentjes kan zorgen”, zegt Vanderhaeghe. “We zullen zelf moeten presteren om te winnen, anders heeft het geen zin om te verwijzen naar het feit dat ons twee punten afgepakt werden in die competitiematch. Maar als dat één of twee procentjes kan helpen om het resultaat naar ons toe te trekken, zal ik het toch wel even vermelden.”

Poll: Staat Gent na deze speeldag dichter bij Club?

TAGS  I  AA Gent  I   Standard  I   Vanderhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024