Bayern München neemt beslissing over toekomst van Robben en Ribéry

Bayern München neemt beslissing over toekomst van Robben en Ribéry
Vrijdag 13 april 2018 - 21:16   I  

Bayern München veroverde vorig weekend al voor de zesde opeenvolgende keer de Duitse landstitel. De komende weken en maanden wacht evenwel het échte werk voor de Duitse recordkampioen: trachten de Champions League te winnen en vervolgens een kern samenstellen die ook de komende seizoenen voor successen kan zorgen.

In dat opzicht is het inmiddels wel duidelijk dat Arjen Robben en Franck Ribéry niet eeuwig jong blijven. Robben is 34, Ribéry 35. Beide heren hebben hun beste jaren achter zich, maar blijven ontegensprekelijk belangrijke schakels in het huidige Bayern München.

De contracten van de twee vleugelaanvallers lopen aan het einde van dit seizoen af, maar bij Bayern willen ze gerust nog even verder met de twee ervaren rotten. Technisch directeur Hasan Salihamidzic onderhandelt momenteel zowel met Robben als met Ribéry.

“We hebben gesprekken gevoerd met Arjen en Franck. We hebben het gehad over een nieuwe overeenkomst tot de zomer van 2019”, benadrukte de Bosniër via de officiële kanalen van de club. “De komende dagen zullen duidelijkheid brengen over hun toekomst”, besloot Salihamidzic. Naar alle verwachtingen zullen beide heren dus ook volgend seizoen de kleuren van Bayern verdedigen.

Poll: Moet Bayern München Robben en Ribéry langer aan zich binden?

TAGS  I  Bayern München  I   Robben  I   Ribéry

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024