Hazard verklapt: "Ik stemde op hem voor Speler van het Jaar"

Hazard verklapt:
Vrijdag 13 april 2018 - 23:30   I  

Zelf beleeft hij een moeilijk seizoen met Chelsea, maar dat neemt niet weg dat Eden Hazard eerlijk kan toegeven dat er enkele andere topspelers zijn die het dit seizoen geweldig doen in de Premier League.

In een gesprek met Play Sports steekt Hazard niet onder stoelen of banken dat hij veel respect heeft voor wat Mohamed Salah (Liverpool) en Kevin De Bruyne (Manchester City) dit seizoen doen in de Engelse competitie. De Rode Duivel beseft dat de twee smaakmakers dé favorieten zijn om straks Speler van het Jaar te worden in de Premier League.

"Het is altijd makkelijker om voor iemand te kiezen die bij een ploeg zit die het heel goed doet", aldus Hazard. Je hebt ook Mo Salah die het in zijn eerste seizoen bij Liverpool uitstekend doet. Ikzelf heb op Kevin gestemd omdat hij een Belg is en omdat ik vind dat hij het verdient."

Zelf lijkt Hazard niet te moeten hopen op een nieuwe individuele trofee. "Ik? Ik verdien die trofee ieder jaar, maar af en toe moet je ook de anderen eens laten winnen, hé", lachte de Rode Duivel tot slot zijn tanden nog eens bloot.

Poll: Wie moet speler van het jaar worden?

TAGS  I  Hazard  I   Chelsea  I   De Bruyne  I   Manchester City  I   Salah  I   Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024