Leko over Anderlecht-speler: "Hij is te goed voor de Belgische competitie"

Leko over Anderlecht-speler:
Vrijdag 13 april 2018 - 23:54   I  

Club Brugge gaat komende zondag op bezoek bij RSC Anderlecht. Voor het eerst in twintig jaar hoopt blauw-zwart nog eens een competitiewedstrijd te winnen in het Constant Vanden Stockstadion. Club-trainer Ivan Leko heeft er zin in en gelooft in een goede afloop, maar is tegelijkertijd op zijn hoede.

Bij Anderlecht zijn er de jongste weken en maanden maar weinig spelers die het verschil kunnen maken. Vorige week liet Liverpool-huurling Lazar Markovic zien dat hij wat in zijn mars heeft. En dat zag ook Ivan Leko.

"Vier jaar geleden betaalde er een club (Liverpool, nvdr.) 25 miljoen euro voor Markovic. In het huidige voetbal zou dat 50 of 60 miljoen zijn, hé", aldus Leko. "Ik denk niet dat iemand zo dom is om 25 miljoen te betalen voor een speler die niets kan. Markovic is dus een speler die te goed is voor de Belgische competitie." 

"We hebben een grondige analyse van Anderlecht gemaakt. We hebben geen schrik van Markovic. Hij is niet Anderlecht. Anderlecht is meer dan alleen Markovic, en dat weten we maar al te goed", besloot Leko.

Poll: Is Markovic te goed voor de Belgische competitie?

TAGS  I  Markovic  I   Leko  I   Anderlecht  I   Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024