Malinovskyi furieus na de wedstrijd: "Onbegrijpelijk!"

Malinovskyi furieus na de wedstrijd:
Zaterdag 14 april 2018 - 07:35   I  

KRC Genk moest vrijdagavond alles uit de kast halen om een punt te pakken op het veld van Sporting Charleroi. Dat had heel wat te maken met scheidsrechter Erik Lambrechts, die in het begin van de wedstrijd - ondanks de aanwezigheid van de videoref - een onterechte strafschop toekende aan Charleroi.

'Dader' van dienst was Malinovskyi, die wat problemen had om de bal in de zestien onder controle te krijgen. Uiteindelijk raakte hij Charleroi-speler Rezaei niet, maar de bal ging toch op de stip. Ook de videoref greep niet en dat begrijpt Malinovskyi niet.

“Heeft die ref iets tegen mij? Ik zou het stilaan gaan denken. In een match tegen Anderlecht stuurde hij mij van het veld, nu legde hij de bal op de stip, terwijl ik mijn tegenstander niet eens raakte. Ik wilde de bal wel spelen, maar trok net op tijd mijn been terug. Toch ging die speler van Charleroi liggen en werd er gefloten. Bovendien ging de videoref mee in het verhaal van de ref. Onbegrijpelijk. Als dit een penalty is, moet de bal elke match tien keer op de stip", aldus Malinovskyi volgens Het Belang van Limburg.

Rustige Clement

Clement reageerde na de wedstrijd een pak rustiger. De trainer van Genk reageerde bijzonder positief op die penalty. "Wat de penalty betreft: volgens mij zoekt de speler het contact. Die les hebben ze wellicht geleerd na de wedstrijd tegen Anderlecht. We hebben goed gereageerd en pakken een belangrijk punt. Dat hadden er drie moeten zijn", besefte Clement maar al te goed.

Poll: Had de videoref te weinig tijd om in te grijpen?

TAGS  I  RC Genk  I   Charleroi  I   Malinovskyi

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024