Gal Refaelov over man Lior: "Zijn hart was gebroken"

Gal Refaelov over man Lior:
Zaterdag 14 april 2018 - 07:47   I  

Lior Refaelov kon niet beter aan play-off 1 beginnen. Met een doelpunt in de slotfase werd hij matchwinnaar tegen Racing Genk. Ook vorige wedstrijd speelde Refaelov een goede wedstrijd tegen AA Gent. Zijn vrouw, Gal Refaelov, was dan ook zeer blij toen Refaelov de bal tegen de netten kon knallen.

Wie ook erg blij was, was het zoontje van Refaelov. Zijn papa is zijn held en de jongen begreep dan ook niet waarom zijn papa niet meer speelde bij Club Brugge. Op vraag van Refaelov kwam Gal dit seizoen alleen naar het stadion, want het was ontzettend moeilijk voor Refaelov dat zijn zoontje hem niet zag spelen.

"Lior had me gevraagd om de kinderen niet meer mee te nemen. Het was ontzettend moeilijk voor onze zoon Adrian (5) om te beseffen wat er allemaal gebeurde met Lior. Je moet weten dat Lior echt zijn held is. Hij kijkt steeds naar doelpunten van zijn vader op Youtube. Zelfs nog oude filmpjes van zijn periode in Israel. Hij vroeg constant waarom zijn papa niet meer mocht spelen", aldus Gal in La DH.

Gebroken hart

Dat was ontzettend moeilijk voor Lior om mee om te gaan. "Eerlijk? Hij was er het hart van in. Daarom heeft hij ook gevraagd om de kinderen niet meer mee te nemen. Hij wilde niet dat Adrian gefrustreerd zou geraken. Het was niet dat hij schrik had dat hij zijn 'heldenstatus' zou verliezen bij onze zoon, maar het deed hem gewoon te veel pijn", aldus Gal.

Poll: Wordt Refaelov nog belangrijk voor Club in play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I   Lior Refaelov  I   Gal Refaelov

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024