'Vanhaezebrouck haalt grote naam uit ploeg voor topper tegen Club Brugge'

'Vanhaezebrouck haalt grote naam uit ploeg voor topper tegen Club Brugge'
Zaterdag 14 april 2018 - 08:29   I  

Vanhaezebrouck heeft enkele belangrijke knopen door te hakken voor de topper tegen Club Brugge. Zo is er de vraag wat hij met Deschacht moet doen, want door de blessure van Spajic moet hij kiezen tussen Deschacht en Sa.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans klein dat Deschacht aan de aftrap zal verschijnen. De kans is veel groter dat Vanhaezebrouck gewoon vasthoudt aan zijn duo Obradovic-Sa. Olivier Deschacht zal dus nog even moeten wachten om terug tussen de lijnen te staan.

Trebel terug

Vanhaezebrouck kan wel terug rekenen op Adrien Trebel, die terugkeert uit schorsing. De Fransman verschijnt wel meteen aan de aftrap, waardoor een offensieve speler het veld zal moeten verlaten. Pieter Gerkens is een vaste waarde geworden bij Anderlecht en het lijkt dan ook dat Vanhaezebrouck hem het vertrouwen zal blijven geven.

Volgens Het Nieuwsblad zal Lazar Markovic het slachtoffer worden van de terugkeer van Trebel. De huurling van Liverpool speelde geen slechte wedstrijd tegen Charleroi en als hij er zou doorkomen in play-off 1 heeft Anderlecht er een gigantisch wapen bij. Maar voorlopig zal hij dus terug tevreden moeten zijn met invalbeurten.

Poll: Zal Markovic nog van goudwaarde zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Markovic  I   Liverpool  I   Deschacht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024