'Real Madrid probeert deze basisspeler weg te plukken bij rivaal Barcelona'

'Real Madrid probeert deze basisspeler weg te plukken bij rivaal Barcelona'
Zaterdag 14 april 2018 - 10:41   I  

Moet FC Barcelona zich zorgen maken over de toekomst van één van zijn basisspelers? Zoals het er nu naar uitziet wel. Het heeft er namelijk alle schijn van dat verdediger Samuel Umtiti een vertrek uit Camp Nou probeert te forceren.

De 24-jarige Umtiti is niet blij dat hij al een hele poos op een nieuw – en vooral een verbeterd – contract zit te wachten. De man die een vaste waarde is bij het Barça van Ernesto Valverde ligt weliswaar nog tot de zomer van 2021 onder contract, maar wil loon naar werken en dus meer verdienen.

Dat in de huidige overeenkomst van Umtiti een vastgelegde afkoopsom van 60 miljoen euro staat, is overigens een doorn in het oog van Barcelona. In het hedendaagse voetbal is 60 miljoen euro geen onoverkomelijk bedrag en dat beseffen in Camp Nou maar al te goed. Het bestuur van Barça wil het contract van Umtiti gerust opwaarderen, maar de speler zit momenteel in een luxepositie.

Veel interesse

De interesse in Umtiti is dan ook groot. Zo zouden Liverpool en Manchester United zich willen versterken met Umtiti. Liverpool haalde onlangs nog Virgil Van Dijk voor een recordbedrag voor een verdediger. Beide ploegen beschikken dus over voldoende kapitaal.

Gevoelige transfer naar Real Madrid

Ook Real Madrid zou zich volgens Daily Express willen versterken met Umtiti. Sergio Ramos moest deze week nog toekijken vanuit de tribune en tegen Juventus werd duidelijk dat de centrale as van Real Madrid toch wat versterking kan gebruiken. Umtiti zou dan ook op het lijstje staan van Los Blancos.

Poll: Denkt u dat Umtiti gewoon bij Barcelona zal blijven?

TAGS  I  Real Madrid  I   Barcelona  I   Umtiti

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024