Coucke is gewaarschuwd: "Dat gaat vonken geven met Vanhaezebrouck"

Coucke is gewaarschuwd:
Zaterdag 14 april 2018 - 10:55   I  

Marc Coucke is een ontzettend slimme zakenman, anders is het onmogelijk om zo een groot kapitaal bij elkaar te verzamelen. Bovendien lijkt Coucke in de omgang een ontzettend aimabele en joviale persoon. In zaken is de voorzitter van Anderlecht dan weer keihard.

Volgens twee goede vrienden van Coucke, Luc Willems (62), met Veranda's Willems de hoofdsponsor van KV Oostende, en Yves Lejaeghere (55), van de 'Bende van de Ardennen', de vrienden waarmee Coucke zich elke winter even studentikoos terugtrekt, is Coucke extreem intelligent. Bovendien wil hij steeds zijn gelijk halen en dat heeft hij ook vaak.

Koppig dus, en laat ook dat de definitie zijn van Hein Vanhaezebrouck. De trainer van Anderlecht weet wat hij wil en is ook zelfzeker genoeg om dat te verkondigen. Die twee heren bij elkaar, dat zal ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen. Toch als we Willems en Lejaeghere mogen geloven.

"Dat gaat vonken geven"

Privé is Marc echt een zeer aangenaam mens. Maar zakelijk kan hij wel zwaar door het lint gaan. Hij heeft ook bij mij al een aantal keer in een vliegende colère de telefoon dichtgegooid. Toen hij net na de promotie zestig procent van mijn KVO-aandelen kocht, zei ik hem al lachend: 't Is gedaan met de democratie op KVO. Het zal op Anderlecht niet anders zijn: hij wil overal het laatste woord. En dat mag, want het is zijn geld. Al zal hij heus de ploeg niet opstellen. Wél misschien eens een suggestie doen. Waar je als slimme trainer misschien wel beter rekening mee houdt. (lacht) Vraag je me z'n vervelendste kantje, dan zeg ik : hij kan zijn ongelijk nooit toegeven. En dat is verdomd vervelend met iemand die al negen op de tien keer gelijk heeft. Dat kan vonken geven met Hein Vanhaezebrouck!”, aldus Lejaeghere in Het Nieuwsblad.

Poll: Wordt dit een geslaagd huwelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke  I   Vanhaezebrouck

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024