'Belgische topclubs voeren oorlog om Senna Miangue'

'Belgische topclubs voeren oorlog om Senna Miangue'
Zaterdag 14 april 2018 - 12:08   I  

Speelt Senna Miangue vanaf volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League? Het is goed mogelijk. Momenteel staat onze landgenoot nog onder contract bij het Italiaanse Cagliari, maar daar komt Miangue nauwelijks aan spelen toe.

Miangue is 21 en doorliep de jeugdreeksen van Internazionale. Eventjes leek de Belgische verdediger er ook door te breken, maar een snel ontslag van Frank de Boer brak hem zuur op. Vorige zomer zette Miangue een stap terug naar Cagliari, maar daar mocht hij dit seizoen amper zes keer aan een competitiewedstrijd beginnen.

Het spreekt voor zich dat de beloftevolle Miangue vaker aan spelen wil komen. Na afloop van dit seizoen zal hij dan ook bekijken wat het beste is voor zijn toekomst. Een overstap naar een Belgische (top)club is alvast een optie voor de Belg, die koste wat het kost veel wil spelen.

Ploegen als Club Brugge, Anderlecht, KRC Genk, AA Gent, Standard en Antwerp houden de situatie van Miangue alleszins in de gaten. Alle genoemde clubs kunnen immers wel een goede in België opgeleide verdediger gebruiken.

Poll: Zou Miangue een meerwaarde zijn voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Miangue  I   Cagliari  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Standard  I   Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024