Van Himst en Mulder snappen Coucke niet: "Eleganter oplossen"

Van Himst en Mulder snappen Coucke niet:
Zaterdag 14 april 2018 - 13:36   I  

Marc Coucke is nu al enkele weken in dienst als voorzitter van RSC Anderlecht. De kersverse preses van de Brussels hakte al enkele moeilijke knopen door. Zo was er het ontslag van manager Herman Van Holsbeeck dat niet onopgemerkt voorbij ging.

Analist Jan Mulder is van mening dat je niet zomaar de bladzijde kan omdraaien in het geval van Van Holsbeeck. "Neen, dat vind ik niet. Coucke had het afscheid van Herman eleganter kunnen oplossen", zegt de ex-aanvaller van paars-wit in Het Laatste Nieuws. "Er zal wel iéts gebeurd zijn tussen beiden, maar dan nóg had Marc erboven moeten staan. Herman volgde Michel Verschueren op - da's geen sinecure -, en dat deed-ie mooi."

Ook Anderlecht-icoon Paul Van Himst heeft het moeilijk met het ontslag van Van Holsbeeck. "Herman is doorheen de jaren een kameraad geworden. We hadden een heel goed contact - ik trok mee op Europese verplaatsingen, en als ik ging kijken naar mijn kleinkinderen die bij Anderlecht spelen, kwamen we elkaar wel eens tegen en babbelden we. Maar 't is lastig, hé, om op een schone manier afscheid te nemen..."

Poll: Verdiende Van Holsbeeck een mooier afscheid?

TAGS  I  Van Himst  I   Mulder  I   Coucke  I   Van Holsbeeck  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024