Sterkhouder AA Gent komt in play-off 1 niet meer in actie

Sterkhouder AA Gent komt in play-off 1 niet meer in actie
Zaterdag 14 april 2018 - 14:06   I  

Onder Yves Vanderhaeghe pakte AA Gent dit seizoen uit met een straffe remonte. Het knokte zich in de top zes, en mag nu zelfs dromen van een tweede plaats of meer. En dat allemaal zonder één van de sterkhouders: Renato Neto.

De 26-jarige Braziliaan ligt al een heel seizoen in de lappenmand en speelde bijgevolg nog niet één minuut in de Jupiler Pro League. Sinds kort traint Neto opnieuw mee met de groep, maar de kans dat hij in play-off 1 nog in actie komt is vrijwel onbestaande.

"Je moet met Renato altijd wel een beetje voorbehoud inbouwen, na een hele lange revalidatie", zegt Yves Vanderhaeghe in Het Laatste Nieuws. "Het gaat goed, maar af en toe heeft hij nog wel een reactie, waardoor hij een dag individueel oefeningen doet."

Volgens Vanderhaeghe moet Neto dan ook maar meteen op volgend seizoen mikken. "We houden er geen rekening mee dat hij tijdens deze play-offs nog in actie kan komen. We hebben ook genoeg spelers met meer matchritme. Maar als Renato zonder reactie de voorbereiding op volgend seizoen kan meedoen, dan is dat ideaal", besluit de coach van Gent.

Poll: Geloof jij dat de beste Neto nog terugkeert?

TAGS  I  Neto  I   AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024